Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen GDPR mukainen tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä
Two of Us Oy 2947158-6
Kirkkoniementie 5 C 14, 03400 Vihti

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Ville Tinnilä
eggman@beatlesweekend.fi

3. Rekisterin nimi
Beatles Weekend -markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin henkilötietoja voidaan käyttää Beatles Weekend -tapahtuman markkinointiin, tiedotukseen ja tilastointiin sähköpostilla. Uutiskirjeen tilaaminen on mahdollista lopettaa jokaisessa uutiskirjeessä olevan linkin kautta. Rekisterin tietoja säilytetään vain tarkoituksenmukaisen ajan.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan seuraavat tiedot tai osa seuraavista tiedoista: Nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tiedot saadaan asiakkaalta kotisivun lomakkeilla, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, tapaamisista ja muista vastaavista, joissa asiakas itse luovuttaa tietonsa ja hyväksyy niiden käytön.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutus ja siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Two of Us Oy käyttää yhdysvaltalaista Mailchimp yhtiötä sähköpostimarkkinoinnissa. Näin ollen henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. MailChimp kuuluu USA:n ja EU:n välisen EU-U.S. Privacy Shield Framework piiriin ja tiedot ovat täten suojattu. MailChimpille siirretään automaattisesti käyttäjistä etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite tai pelkästään sähköpostiosoite.

Tietoja ei luovuteta muille ulkopuolisille, paitsi tilanteessa jossa laki näin edellyttää.

8. Suojauksen periaatteet
Rekisteri tallennetaan MailChimp -palveluun. Käyttöoikeus MailChimp-palveluun sallitaan vain salassapitovelvollisille ja rekisterin käyttämiseen perehdytetyille henkilöille.

9. Analytiikka ja kohdentaminen
Keräämme sekä yksilöivien henkilötietojen lisäksi anonyymejä tilastoja verkkosivustovierailuista. Käytämme verkkopalvelussa evästeitä ja kävijäseurantaa. Kävijä voi halutessasi kieltää seurantaevästeiden käytön. Kielto saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkopalvelun toimivuuteen.

Anonyymi verkkovierailua koskevan tiedon keräämiseen käytämme: Google Analyticsiä ja Hotjaria. Vierailusi perusteella saatamme tehdä sinulle kohdennettua mainontaa. Olemme upottaneet verkkosivustollemme seuraavia palveluiden työkaluja, mitkä saattavat lisätä evästetiedon selaimeesi: Facebook Pixel ja Google Remarketing.

10. Rekisteröidyn oikeudet
Jokaisella rekisteriin liitetyllä henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin liitetyt tiedot, oikaista puutteelliset tai virheelliset tiedot, sekä poistaa tietonsa rekisteristä. Jokaisessa uutiskirjeessö on linkki, minkä kautta voi tehdä edellämainitut toimenpiteet. Tarkistus, muutos ja poisto voidaan pyytää myös suoraan rekisterinpitäjältä. Lisäksi rekisteröidyillä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet, kuten tietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt suoraan rekisterinpitäjältä ja rajoituspyynnöt tulee aina lähettää kirjallisesti postilla rekisterinpitäjälle. Tarvittaessa rekisterinpitäjä voi vaatia pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.

4.9.2018
Peace & Love