Beatles-konsertit Helsingin Kulttuuritalolla

Helsinki Beatles Weekend 2023 -viikonlopun ohjelma

Perjantai 12.5.2023

Koko perjantain  ohjelma

18:00 - 20:30
Kulttuuritalo

Help! -konsertti

Vuoden 2023 Helsinki Beatles Weekend festivaalin avaa Help! -konsertti, joka antaa yleisölle upeita uusia kokemuksia sekä taattua rock ‘n’ rollia. Konsertin aloittaa Lauri Schreck, joka on helsinkiläinen multi-instrumentalisti, lauluntekijä ja pedagogi. Lauri on päivittänyt perinteisen suomalaisen kansallissoittimemme kanteleen nykypäivään ja valloittanut maagisilla esityksillään niin kotimaista kuin kansainvälistä yleisöä. Nyt hän esittää meille Beatles ja sixties musiikkia kanteleella, tämä on kokemus jota ei kannata missata! Illan toinen esiintyjä ei esittelyjä kaipaa, hän on legendaarinen Jay Goppner (USA) taustallaan Tamperelainen The Urban Crow. Jay on tullut tutuksi useilla Beatles festivaaleilla ympäri maailman ja on Suomessakin jo erittäin tunnettu. Hänen John Lennon tulkintansa ovat pysäyttävän hyviä joten luvassa on suorastaan erinomainen avaus festivaalille.

 • Festivaalin avaus
 • Lauri Schreck (FI)
 • Väliaika
 • Jay Goeppner & The Urban Crow (USA, FI)
Pääsylippu Help-konserttiin
Sisältyy perjantain päivälippuun, tapahtumapassiin ja VIP-passiin.
Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo
21:00 - 00:30
Kulttuuritalo

Words Of Love -konsertti

Word of love -konsertti tulee olemaan koko viikonlopun kohokohtia. Konsertin aloittaa Helsinki Beatles Weekendin oma Ville’s Angels -yhtye, joka tulee tulkitsemaan Beatlesiä tavalla, mikä saa paatuneimmankin Beatles-fanin rakastumaan uudelleen Beatlesiin. Seuraavana vuorossa on Hollannin lahja Beatles-yhteisölle BeApple -yhtye. Tämä Alankomaiden kruunu soittaa Beatlesin musiikkia omalla twistillä, joka tekee yhtyeestä ainutlaatuisen ja rakastettevan. Konsertin päättää George! (UK). Nick Boldin ainutlaatuinen esitys vie niin lähelle George Harrisonin konserttia kuin se vain on mahdollista. Jos Harrison resonoi, tämä konsertti on juuri sinulle.

 • Ville’s Angels (FI)
 • BeApple (NED)
 • George! (UK)
Pääsylippu Words Of Love -konsertti
Sisältyy perjantain päivälippuun, tapahtumapassiin ja VIP-passiin.
Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo

Lauantai 13.5.2023

Koko lauantain  ohjelma

11:00 - 12:00
Kallion kirkko

Love Me Do -messu Kallion kirkossa

Osana Helsinki Beatles Weekend -tapahtumaa järjestetään taas kaikille avoin ja ilmainen Beatles-messu Helsingin Kallion kirkossa lauantaina kello 11. Kirkossa virsien sijasta soikin Beatlesin musiikki. Jumalanpalveluksen järjestää Kallion Seurakunta yhteistyössä Helsinki Beatles Weekendin kanssa. Beatles-messu mukailee festivaalin teemaa: Enemmän Beatlesiä – Enemmän rakkautta.

 • George! (UK)
 • BeApple (NED)
 • Jay Goeppner (USA)
Täm tapahtuma on kaikille ilmainen.
Tapahtumapaikka: Kallion kirkko
12:30 - 14:00
VIP-passi
Kulttuuritalo

VIP-tilaisuus

VIP-passilla näet kaikki konserttimme ja lisäksi pääset mukaan VIP-tilaisuuteen Kulttuuritalon backstagella. Tilaisuudessa Jiri Nikkinen esittää yksityiskeikan. Tarjolla kevyt lounasbuffet ja palanpainikkeeksi juoma. Lisäksi saat upean Festivaalipaidan, VIP-narikan sekä tietenkin VIP-kaulapassin. Ota festarista kaikki irti ja tule mukaan muiden tosifanien kanssa.

 • Jiri Nikkinen (FIN)
Tapahtuma tapahtuma sisältyy vain VIP-passiin.
Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo
14:00 - 15:30
Kulttuuritalo

Ohjelma ilmoitetaan myöhemmin

Tämä ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Tämä tapahtuma on kaikille ilmainen.
Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo
16:00 - 17:00
Kulttuuritalo

All Together Now -yhteislaulua

Allsång på Kultsa. Tule mukaan laulamaan Beatlesin ikivihreitä klassikoita. Kulttuuritalon pääsalissa Beatles-väkeä laulattaa musiikin ammattilainen ja laulunopettaja Milla Mäkinen. Tässä yhteislaulun soittolista. Tätä et muualla koe.

Tämä tapahtuma on kaikille ilmainen.
Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo

18:00 - 20:30
Kulttuuritalo

Here Comes The Sun -konsertti - Yhteistyössä Matka Agentit

Lauantain pääkonsertissa kuulemme ensin yhtä maailman parhaista Beatles tribuuttibändeistä kun Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band astuu lauteille. Yhtye on esiintynyt useilla keikoilla Liverpoolin BeatleWeekillä mm. Adelphi hotellin pääkonsertissa ja tehnyt yhteiskonsertin Tony Sheridanin kanssa. Konsertin päättää George! (UK), jonka myötä juhlistamme George Harrisonin 80-vuotissyntymäpäivää. Nick Bold, joka esiintyy George Harrisonina, näyttää ja kuulostaa aivan esikuvaltaan. Tässä konsertissa kuulemme George Harrisonin rakastuimmat Beatles-hitit sekä tunnetuimmat soolouran kappaleet, unohtamatta muutamia harvinaisempia kappaleita. Konsertissa on väliaika.

 • Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band (FIN)
 • Väliaika
 • Järjestäjän puheenvuoro
 • George! (UK)
Pääsylippu Here Comes The Sun -konserttiin
Sisältyy lauantain päivälippuun, tapahtumapassiin ja VIP-passiin.
Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo
21:00 - 00:30
Kulttuuritalo

Hey Jude -konsertti

Hey Jude – konsertin aloittaa tammikuun Beatles-tribuuttikisan voittaja jonka valitsevat yleisö ja tuomaristo yhdessä. Tämä yhtye tuo uutta väriä ja energiaa Beatles tribbuuttien kaartiin ja on taatusti kuulemisen arvoinen. Hollantilainen BeApple puolestaan tuo tuulahduksen kansainsvälisyyttä. Tämä yhtye on esiintynyt useilla merkittävillä Beatles festivaaleilla ja esittää Beatles musiikkia omalla BeApple soundillaan, jonka he luovat upeiden koskettimien avulla. Illan päättää legendaarinen Jay Goeppner. Jay on kansainvälisestikin tunnettu Beatles- ja John Lennin tulkitsija, jonka esityksestä jopa John Lennonin sisko Julia Baird on sanonut, että Jay vangitsee John Lennonin hengen juuri niin kuin pitää.

 • Bändikisan voittaja (FIN)
 • BeApple (NED)
 • Jay Goeppner & The Urban Crow (USA, FIN)
Pääsylippu Hey Jude -konserttiin
Sisältyy lauantain päivälippuun, tapahtumapassiin ja VIP-passiin.
Tapahtumapaikka: Kulttuuritalo

Come Together

Come together, right now, over me