Tietoa pääsylippujen palauttamisesta

When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be

 

Helsinki Beatles Weekend 2020 siirtyy järjestettäväksi 7.-8.5.2021

Ostetut liput vuoden 2020 tapahtumaan käyvät uusille päivämäärille sellaisenaan


Valitettavasti korona-tilanne ja aluehallintoviranomaisten ohjeistus on vielä sellainen, että emme pysty järjestämään Helsinki Beatles Weekendiä vielä syyskuussakaan sellaisena kuin se oli tarkoitus järjestää. Näin ollen palaamme ensi vuonna tutulle paikallemme toukokuun alkupuolelle. Tapahtuman ohjelma ja esiintyjät pysyvät ennallaan ja jo ostetut liput käyvät sellaisenaan. Meille kaikkien terveys on etusijalla, emmekä halua ottaa sen suhteen mitään riskejä.


Mikäli ette pääse tulemaan paikan päälle toukokuussa on teillä nyt mahdollisuus tukea tapahtumaa ja jakaa rakkautta antamalla lippunne eteenpäin. Teemme tätä tapahtumaa suurella sydämellä ja tapahtuman jatko on täysin riippuvainen siitä kuinka moni ostaa lipun. Toivomme siis, että tulette toukokuussa paikalle sankoin joukoin nauttimaan Beatlesin hyvästä musiikista ja upeista artisteista. Mikäli kaikesta huolimatta haluatte palauttaa lippunne, tästä linkintä löydätte lisätietoa.


Enemmän Beatlesiä – Enemmän Rakkautta

 

Lippujen palautus

(in English below)
 • Liput voidaan palauttaa 31.10.2020 mennessä.
 • Palautuksessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske lippupalvelujen käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. beatlesweekend.fi -verkkokaupasta ostetuissa lipussa ei ole käsittely- tai toimitustapakuluja.
 • Lipun hinta palautetaan vain alkuperäiselle ostajalle.
 • Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi lippupalvelujen palautusten käsittely on erittäin ruuhkautunut. Tämän vuoksi palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää. Kiitos ymmärryksestä.

Olet ostanut lippusi Lippu.fi:n palvelusta

Olet ostanut lippusi Ticketmasterin palvelusta

Olet ostanut lippusi beatlesweekend.fi-verkkokaupasta
 • beatlesweekend.fi -verkkokaupasta ostetut liput voidaan palauttaa vain alla olevan lomakkeen kautta.
 • Lomakkeen jokainen kohta tulee täyttää huolellisesti. Puutteellisia lomakkeita ei käsitellä.
 • Rahojen palautus tapahtuu Bambora-palvelun kautta. Rahat palautuvat automaattisesti lipun ostaneelle sen maksutavan kautta, millä liput ovat maksettu. Esimerkiksi liput on maksettu OP:n verkkopankilla, rahat palautuvat tilille johon kyseinen verkkopankkipalvelu on liitetty.
 

 Returning tickets

 • Tickets can be returned by 31.10.2020
 • Only the price of the tickets can be refunded according the terms of sales. Refunds do not apply to the processing- or delivery fee nor ordering fee. beatlesweekend.fi -store does not contain any processing-, delivery or ordering fees.
 • The price of the ticket can be refunded only to the person who made the original purchase.
 • Due to the several cancelled events the refunding process at Lippupalvelu is significantly crowded, thus, the refunding process may take up to 90 days.

If you have purchased your ticket in Lippu.fi

 • Please contact Lippupiste’s customer service for a refund asiakaspalvelu@lippu.fi or call 0600 900 900 (2e/min+local network charge).

If you have purchased your ticket in Ticketmaster

If you have purchased your tickets in beatlesweekend.fi online store
 • Tickets purchased in beatlesweekend.fi online store can be refunded only by filling out the form above.
 • All fields of the form should be filled out carefully. Forms containing empty fields will not be processed.
 • Refund will be done through Bambora-service. Money will be refunded to the original purchaser though the same payment method that was used to make the purchase. E.g. if the tickets were purchased with Visa, the money will be refunded to the same Visa card that was used to make the purchase.