Kulttuuritalo

Koe legendaarinen Kultsa

Helsinki Beatles Weekend järjestetään legendaarisella 60-vuotiaalla Helsingin Kulttuuritalolla. Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa ovat soittaneet Jimi Henrix, Led Zeppelin, Ella Fizgerald, Frank Zappa ja monet muut huippuartistit. Kulttuuritalo on siis ainoa oikea paikka järjestää Beatles-tribuuttitapahtuma.

Koko kansan Kultsa vihittiin käyttöön vuonna 1958 ja se on 1960-luvulta asti palvellut rokkaavaa nuorisoa ja nuoren mielisiä. Tule Kultsalle ja hengitä suomalaista musiikin historiaa.

Tervetuloa Kultsalle

Koko kansan Kultsa

Näin löydät perille

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa. Kulttuuritalon  pysäkeille vievät raitiovaunut 1, 3, 6T, 7 ja 8, bussi nro 23 Rautatientorilta ja Pasilan asemalta, bussi nro 70 Kampista ja Suutarilasta sekä bussi nro 51 Hakaniemestä ja Malminkartanosta. Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Tilausbussit ja taksit voivat pysähtyä talon edessä.

Pysäköinti

Lähimmät pysäköintipaikat ovat talon vieressä sijaitseva noin 15 auton maksullinen pysäköintialue (vyöhyke 2, klo 9 – 21, maks. 4 tuntia). Aluekoodi 24. Pysäköintialueella on yksi invapysäköintipaikka. Lähikaduilta löytyy myös  maksullisia pysäköintipaikkoja. Parkkitilaa löytyy myös Linnanmäen autoparkista, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Kulttuuritalolta.

HELSINGIN KULTTUURITALO

Sturenkatu 4 00510 HELSINKI

Puh. 044 5566 190

email: info@kulttuuritalo.fi